top of page
  • merel52

Triple O Campus Zomerborrel: een Limoncello Spritz experience!

De zomer is in volle gang en wat is er beter dan een verfrissende drank om de hitte te bestrijden? Triple O Campus besloot om hun jaarlijkse zomerborrel naar een hoger niveau te tillen. Ze zochten naar iets unieks, iets dat de sfeer van de zomer vastlegde, en daar kwamen wij in beeld! Met onze sprankelende bar en onze heerlijke limoncello spritz hadden we het perfecte welkomstdrankje voor alle aanwezigen.


Een Verfrissende Spritz Sensatie

Met ons team stonden we klaar om de gasten te bedienen. Met een heerlijke mix van sprankelende Los Amigos, verfrissende Koreman's limoncello en een vleugje S. Pellegrino was het de perfecte manier om te genieten van de zomerse vibe op de Triple O Campus.


Spritz Bar voor Jouw Evenement

Maar weet je wat het beste is? Onze spritz bar is niet beperkt tot de Triple O Campus zomerborrel! We zijn beschikbaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen, waar je ook bent. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een bruiloft, een verjaardag of een andere speciale gelegenheid, onze spritz bar brengt een speels tintje naar elk evenement. Aangezien we naast onze limoncello, ook de sanguin-, cara cara- en yuzucello in ons assortiment hebben, kun je erop vertrouwen dat we de perfecte mix vinden die bij jouw smaak en stijl past. Laat je gasten zich verfrissen en verrassen terwijl ze genieten van onze spritz barervaring.

Triple O Campus zomerborrel was een evenement vol sprankeling en plezier en we vinden het tof dat onze spritz bar hier een aandeel in had. We hebben de gasten laten genieten van een verfrissend drankje terwijl ze de zomerse sfeer proefden. Ben jij ook opzoek naar een spritz bar? We staan klaar om jouw volgende evenement te sprankelende en verfrissende touch te geven!

Proost op een zomer vol verfrissing en speelsheid met de Limoncello Spritz!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page