top of page
Limoncellofles in ijskoeler

THIS IS WHAT
WE CALL

PREMIUM!

Koreman's Limoncellofles met daarnaast een borrelglaasje en citroen op de bar
LV218180_edited_edited_edited_edited.jpg

KOREMAN LIMONCELLO:
GEKOZEN TOT ’S WERELDS BESTE

Koreman’s Limoncello is authentiek en handgemaakt met alleen biologische citroenen, zónder kunstmatige toevoegingen. Een frisse combinatie van liefde en citroen, romig en fluweelzacht op je tong, met een perfecte zoetzuur balans. Dat vond ook de jury van de International Wine & Spirit Competition 2021, die Koreman’s Limoncello bekroonde met GOUD!

LV218180_edited_edited_edited_edited.jpg

KOREMAN ORANGECELLO: 
FRISZURE SINAASAPPEL

Koreman's Orangecello is onze nieuwste aanwinst. De Orangecello is afkomstig van de Salustiana sinaasappels, die net zoals onze andere cello's, met liefde geplukt, gewassen en geschild wordt. De Orangecello is een échte allemansvriend en perfect voor in een spritz, mimosa of smaakvolle cocktail.

Koreman's orangecello (sinaasappellikeur) op tafel
Koreman's Yuzucellofles (Japanse citrusvrucht) op gezellige tafel
LV218180_edited_edited_edited_edited.jpg

KOREMAN YUZUCELLO:
FAVORIET BIJ MICHELIN CHEFS

Koreman’s Yuzucello wordt met de grootste zorg gemaakt van de yuzuvrucht, die verantwoordelijk is voor de ‘umami’ smaak, met kenmerken van zowel mandarijn, sinaasappel, citroen én cactus. Tegenwoordig groeit de yuzu voornamelijk op het kleinste Japanse eiland Shikoku en het oogstseizoen loopt slechts van november tot januari. Een zeldzaam product dus en dit maakt Koreman’s Yuzucello ook geliefd bij sterrenchefs en -restaurants.

LV218180_edited_edited_edited_edited.jpg

KOREMAN SANGUINCELLO
EEN ZOMERS DRANKJE VAN BLOEDSINAASAPPEL

Met trots lanceerde Koreman’s in mei 2021 haar prijswinnende limited edition de Sanguincello. Gemaakt van de bijna gelijknamige biologische Spaanse bloedsinaasappel: de Sanguinello. De frisse smaak van het sappige dieprode vruchtvlees en de intense kleur van de oranje schil maken Koreman’s Sanguincello heerlijk zomers! Het zomerse drankje was zo geliefd dat de sanguincello nu vast bij Koreman's in het assortiment zit.

Koreman's Sanguincello (bloedsinaasappel) wordt ingeschonken
Koreman's CaraCaraCello (navelsinaasappel) op tafel
LV218180_edited_edited_edited_edited.jpg

KOREMAN's CARA CARACELLO: LIMITED EDITION

Rara rara, wat is cara cara? Zo luidde onze marketing campagne. En inderdaad, wat is het? Cara cara is een mutatie van de Washington Navelsinaasappel, volzoet van smaak. De cara caracello heeft een goede balans van lichtzoet en frisse smaak. Samen met de lobbigheid, maakt het de cello een perfect zomerse limited edition.

LV218180_edited_edited_edited_edited.jpg

KOREMAN PINOCELLO
EEN KERSTIG DRANKJE

Misschien wel de meest verrassende cello van Koreman's: de pinocello. Gemaakt van dennennaalden van kerstbomen. De naalden bevatten namelijk unieke tonen van citrus, waardoor het op dezelfde manier gemaakt kan worden dan onze andere cello's. 

Koreman's pinocello (gemaakt met dennennaalden) op tafel
Koreman's premium cello's

ZELF KOREMAN VERKOPEN?

Ons succes delen we graag met de betere slijters, delicatessenzaken en horeca-ondernemers. Koreman’s levert door het hele land en we komen graag in contact met smaakmakers die onze premium cello’s eens willen proeven...

bottom of page