top of page
bestelimoncello-14.jpg

BESTE
LIMONCELLO

Nieuwsgierig naar Koreman’s verkooppunten
bij jou in de buurt? De dichstbijzijnde slijters, delicatessenzaken en horecagelegenheden vind je

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

WAT IS DE BESTE LIMONCELLO TER WERELD ?

De beste limoncello ter wereld maken is allesbehalve een eenvoudige prestatie. Er zijn tientallen merken die het ieder jaar weer proberen. Sommige van die merken bestaan al meer dan 20 jaar en hebben het nooit voor elkaar gekregen. 

Ieder jaar strijden al die merken om de enige echte titel te mogen dragen van beste limoncello ter wereld. Koreman’s ging in 2018 de uitdaging aan, want de gebroeders Koreman wilden maar al te graag meedoen met deze uitdagende strijd. En winnen, natuurlijk.

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

HOE KOREMAN’s IS BEGONNEN

Het idee voor het bedrijf Koreman’s ontstond toen de gebroeders Koreman samen op een terras zaten, in Amsterdam. De limoncello die ze daar dronken viel behoorlijk tegen. ‘Dat kunnen wij beter’, dachten de broers. 

DE BESTE LIMONCELLO TER WERELD, GEWOON GEBOTTELD IN EEN SCHUUR

De Bredase broers hebben misschien toch wat Rotterdamse roots, want het motto ‘geen woorden, maar daden’ is ze op het lijf geschreven.

 

In 2018 begonnen Frank en Thom met het productieproces. Eerst heel klein in de keuken bij hun ouders. Daar stonden ze met zijn allen op een rijtje, de schil van de biologische citroenen te raspen. Hun missie om de lekkerste limoncello ter wereld te maken, ging hier officieel van start.

 

Drie jaar later waren de flessen limoncello niet aan te slepen. Iedereen die probeerde om de beste limoncello van 2021 te vinden, kwam bij Koreman’s terecht. Natuurlijk vonden de broers ‘m zelf heerlijk, en de klanten ook, maar je kan maar op één manier de beste limoncello ter wereld worden:

 

Door genomineerd te worden voor de International Wine & Spirit Competition. Frank en Thom kregen hun nominatie en deden mee aan het evenement. De jury nipte voorzichtig van alle limoncello die de genomineerden hadden meegenomen..

WAT BLEEK?

Na wat wikken en wegen, was de jury standvastig in hun oordeel. Koreman’s had officieel de beste limoncello van allemaal. Hij was zelfs lekkerder dan de populaire Italiaanse merken! Een bijzonder moment, en behoorlijk verrassend. Het was namelijk de eerste keer dat er op de International Wine & Spirit Competition een Nederlandse limoncello prijs gewonnen werd.

NIET ALLEEN LIMONCELLO

Hoewel Koreman’s in 2021 de beste limoncello ter wereld produceerde, is dat niet het enige wat er uit de koker komt bij de broers.

 

Yuzucello en sanguincello zijn twee andere bijzondere cello’s die ongelofelijk lekker en uniek zijn.

Koremans Yuzucello dozenkorting.jpg
green_trial1-01.jpg Kopyası

YUZUCELLO

De yuzucello wordt gemaakt van een Japanse vrucht - de yuzu - waarvan de smaak een eclectische mix is van mandarijn, sinaasappel, citroen én cactus. De diepe ‘umami’-smaak en het exclusieve karakter, maken ook de yuzu een bijzonder geliefd product voor liefhebbers van citrus drankjes. 

 

De yuzucello is trouwens ook maar enkele maanden per jaar verkrijgbaar, want het oogstseizoen van de yuzu loopt van november tot januari. Dat maakt ‘m behoorlijk geliefd bij levensgenieters die niet genoeg kunnen krijgen van de aparte smaak.

trial01-01.jpg

SANGUINCELLO

De sanguincello is gemaakt van een Spaanse bloedsinaasappel en krijgt dankzij het rode sappige vruchtvlees en de fel oranje schil, een bijzonder kleurenpalet. Ook deze special edition mag een prijswinnaar genoemd worden, want in 2021 won de sanguincello een bronzen medaille op de International Wine & Spirit Competition. 

De beste limoncello ter wereld en de andere cello’s kun je op verschillende manieren proeven.

 

Wat dacht je van de volgende opties?

REGULIERE FLES

De standaard flessen van 0,5 liter zijn het meest populair. Ze hebben een perfect formaat voor in de vriezer, zijn groot genoeg voor een avondje met je vrienden of familie en zijn in alle smaken verkrijgbaar. Kies jij het frisse limoncello, de zomerse SANGUINCELLO of de exclusieve YUZUCELLO?

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

GROTE FLES: MAGNUM 

De beste limoncello ter wereld is bij ons nog wel op voorraad. Maar je zou thuis maar nét te weinig limoncello hebben voor een onvergetelijke avond met al je vrienden. Dan had je beter de magnum limoncello kunnen kopen. Deze is maar liefst drie keer zo groot als de standaard fles (1,5 liter dus) en gaat wel eventjes mee. Je kan maar beter genoeg hebben van de beste limoncello, voordat je vrienden erachter komen hoe lekker hij is ;-) 

Koremans limoncello 1500cl.jpg
Koremans mini bundel.jpg
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

MINI FLESJES IN  PROEFPAKKET

Ben je nog nieuw in de wereld van cello’s? Dat kan natuurlijk. In dat geval hebben we een proefpakket samengesteld. Daarin zitten drie mini-cello’s. Natuurlijk onze prijswinnende limoncello en sanguincello, maar ook de yuzucello. Wil je de kleine flesjes als relatiegeschenk geven, dat kan natuurlijk ook!

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

CADEAUVERPAKKING

Natuurlijk moet je de lekkerste limoncello ter wereld ook cadeau kunnen doen. Bijvoorbeeld als relatiegeschenk, in een leuke cadeauverpakking voor kerst, of voor een bruiloft. Onze flessen zijn zelfs te personaliseren met een eigen etiket of een logo of naam. Lees meer over Koreman’s als geschenk.

LV216717.jpg