top of page
G1R2-02.jpg

KOREMAN
ALS GESCHENK

Koreman’s ziet dat levensgenieters onze wereld iedere dag een stukje mooier maken. Daarom willen we dat zoveel mogelijk mensen het leven kunnen vieren. En wie iets leuks wilt vieren, heeft daar een geweldig drankje voor nodig.

 

Daarom verkoopt Koreman’s nu limoncello als cadeau, relatiegeschenk of voor bij een bruiloft.

 

Wil jij het leven met iemand vieren, of gun je iemand een onvergetelijke avond met vrienden of familie? Met onze bijzondere limoncello producten heb jij geen woorden meer nodig om dát gevoel over te brengen.

rabobank_personalized-17.jpg
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px.png

LIMONCELLO ALS
RELATIEGESCHENK 

Met zakelijke partners, personeel of opdrachtgevers zoek je altijd naar een win-win situatie voor alle betrokkenen. Is er iets moois uit de samenwerking gekomen, of wil je laten merken dat je de relatie met je personeel belangrijk vindt? 

 

Dan is een persoonlijk presentje een klein maar betekenisvol gebaar.

G1REW2-07.jpg

GESCHENK VOOR LEVENSGENIETERS

Koreman’s vindt dat iedereen van het leven moet genieten. Cellobrate Life, zoals wij dat noemen. Daarom verkopen wij onze heerlijke en bijzondere limoncello als relatiegeschenk - plus natuurlijk onze andere cello’s.

 

Wat geef jij aan je relatie of personeel? Een limoncello kerstpakket, een geschenkbox met limoncello of onze luxueuze limoncello cadeauverpakkingen met glazen? Allemaal geven ze een aparte twist aan de boodschap die jij wilt geven. 

 

En omdat Koreman’s in 2021 werd verkozen tot beste limoncello ter wereld, weet je zeker dat iedereen ‘m lekker vindt.

GESCHENK VOOR LEVENSGENIETERS

Wil je echt indruk maken op je relaties of personeel? Een gepersonaliseerde limoncello fles met eigen etiket is hét signaal dat je veel om je relaties geeft. Vanaf 100 flessen of giftboxes kun je bij Koreman’s al je eigen logo op de fles of verpakking laten drukken. Dat geldt overigens voor zowel onze limoncello als de yuzucello en sanguincello.

LV217969.jpg
KOR20210133 Website inzetjes 750x590 4.jpg
v2.png
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

 LIMONCELLO ALS
 CADEAU  

Een cadeautje voor kerst, valentijnsdag, een verjaardag of gewoon... omdat het kan. 

 

Limoncello cadeau geven is altijd een goed idee.

 

Want stap jij het huis van de gastheer of -vrouw binnen met bijvoorbeeld een limoncello cadeauverpakking? Dan word je gegarandeerd gekroond tot het beste gezelschap van de avond.

 

In zo’n geschenkbox vind je namelijk niet alleen prachtige glaasjes die de limoncello ervaring compleet maken. Je vindt er ook onze prachtige glazen fles limoncello, die in 2021 werd bekroond tot beste limoncello ter wereld. (Ja, echt waar). 

LV216717.jpg
G1REW2-07.jpg

OOK MINI FLESJES LIMONCELLO TE KOOP

Liever limoncello in een klein flesje kopen? Als gift voor een grotere groep mensen bijvoorbeeld, of als cadeautje onder de kerstboom? Koreman’s verkoopt ook kleine flesjes limoncello.

ONZE MINI’S ZIJN NU OOK VERKRIJGBAAR IN ANDERE SMAKEN

Ons assortiment met kleine glazen flesjes limoncello hebben we inmiddels verder uitgebreid. Je vindt nu al onze cello’s in mini-formaat terug in onze webshop.

 

LV216638.jpg
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

GROTE VREUGDE VRAAGT OM EEN GROTE FLES LIMONCELLO

Levensgenieters zoals jij moeten zo af en toe een belangrijk statement maken. 

 

Bijvoorbeeld dat we iedere dag moeten leven alsof het onze laatste is. Dat we de dag moeten plukken. Of dat we écht iets belangrijks te vieren hebben.

 

Welk statement jij ook kracht wil bijzetten, wij helpen je daarbij met onze grootste fles limoncello die we ooit hebben gemaakt. De imposante limoncello Magnum fles (link). Die bevat maar liefst 3 liter en is tot de laatste druppel gevuld met onze gouden medaille, wereldtitel winnende limoncello.

 

Kun jij een beter statement bedenken waarmee je zegt: ‘laten we samen het leven vieren’? 

 

Wellicht kan dat... als je de boodschap personaliseert?

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

MAAK JE EIGEN GEPERSONALISEERDE LIMONCELLO FLES 

Even een stukje geschiedenis. Wist je dat Heineken en Brand vroeger Heineken’s en Brand’s als naam hadden? Het is om aan te geven dat het een familiebedrijf is. Koreman’s heeft dezelfde werkwijze geleend. Onze achternaam is Koreman, maar we hebben er een ‘s’ achter geplakt omdat we dit als broers samen doen.

Voor ons voelt het geweldig om onze naam op ‘s werelds beste limoncello te hebben staan. Maar jij kan dat ook!

 

Onze gepersonaliseerde limoncello fles kan je bestellen met je eigen naam voorop, in plaats van die van ons. Of kies de naam van een jarige, getrouwde of geslaagde. Want wanneer er iets te vieren is, moet er natuurlijk wel limoncello op tafel staan. Let’s Cellobrate Life!