top of page
G1R2-02.jpg

KOREMAN
ALS GESCHENK

Opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau?

 

Dan heeft Koreman's de oplossing voor jou! Door Koreman's cadeau te doen, laat je zien dat men het leven moet vieren. Perfect om cadeau te doen aan jouw relatiegeschenken aan het einde van het jaar of na een bruiloft.

 

Wil je er een persoonlijke touch aan geven? Dat kan! Je kan de fles laten personaliseren geheel naar jouw smaak.

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px.png

LIMONCELLO MET PERSOONLIJKE TOUCH

Het einde van het jaar is weer in zicht en wij, Koreman's, weten hoe lastig het kan zijn om met een origineel cadeau te komen. Hier hebben wij een oplossing op bedacht! Limoncello flessen geheel te personaliseren naar de stijl van jouw bedrijf! Mocht je voor de geschenkdoos kiezen is er de mogelijkheid om een gepersonaliseerde flyer hier in toe te voegen zonder extra kosten. 

Waarom Koreman's?

  • Personaliseren met het bedrijfslogo / style van het bedrijf

  • Binnen 3-4 weken geleverd

  • Kwaliteits limoncello!

 

Vanaf 100 flessen is het mogelijk om te laten personaliseren en Koreman’s helpt je graag mee met het meedenken.  Interesse?

G1REW2-07.jpg

"WE HEBBEN MOOIE GESCHENKVERPAKKINGEN VAN KOREMAN'S BESTELD. MET EEN PERSOONLIJK BERICHT OP CITROEN-PULP-PAPIER. ÉCHT DUURZAME KWALITEIT!"

Martijn de Krom - De Krom Duurzame infrastructuur

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

 LIMONCELLO ALS
 GESCHENK

Wil je indruk maken op je relaties? Geef het dan cadeau in onze premium geschenkverpakking. De verpakking heeft een luxe uitstraling en wordt voorzien van twee Koreman's glaasjes en één van onze cello's (onze limoncello is bekroond tot beste limoncello ter wereld in 2021)

Psst... De doos kan ook gepersonaliseerd worden!

Scherm­afbeelding 2023-10-10 om 17.14.49.png
Green Watercolor Leaf on Light Yellow Background Square Pillow (1).png
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

LIMONCELLO OP JOUW BRUILOFT

Bruiloften hebben een energie om zich heen waar Koreman’s zich helemaal in kan vinden. Het lijkt wel alsof het dé plek is waar ons motto, "Cellobrate Life", of in dit geval "Cellobrate Love", het beste tot zijn recht komt.

Zo'n speciale dag vier je met vrienden en familie. Om ervoor te zorgen dat jouw gasten nog extra lang zullen nagenieten van deze dag, een mini flesje limoncello perfect om te geven. Koreman’s limoncello smaakt namelijk het lekkerst wanneer je iets te vieren hebt.

 

Een leuke boodschap op de fles, maakt het een geweldig presentje voor het einde van een onvergetelijke dag.

bottom of page