top of page
Beelden_website_mobiel_1011x718px_ZONDER_FLES.png

CARA
CARA

CELLO

KOREMAN

Cara Cara Cello.

A very limited summer edition.

caracara

CARA CARA CELLO

A VERY LIMITED SUMMER EDITION

Cara Cara is een unieke vrucht die de basis vormt van de Cara Cara Cello van Koreman's! Cara Cara is familie van de Washington navelsinaasappel. Wat deze vrucht zo bijzonder maakt, is dat hij maar 2 maanden in het jaar beschikbaar is. 

RARA
WHAT  IS? 
CARA
CARA

Hij is er. De nieuwe Cara Cara Cello van Koreman’s. Nu denk je misschien, wat is Cara Cara? Dat is een unieke vrucht die de basis vormt van onze Cara Cara Cello. De Cara Cara is familie van de Washington navelsinaasappel en dat geeft onze Cara Cara Cello een heerlijke frisse licht zoete smaak. Wat de Cara Cara als vrucht zo bijzonder maakt, is dat hij maar 2 maanden in het jaar beschikbaar is. En dat maakt ook onze Cara Cara Cello dus zo uniek.

 

Cara Cara Cello is lekker voor in de zomer en heerlijk met wat ijsblokjes als verkoeling. En gemixt als een Spritz met prosecco geniet je er extra van in het zonnetje. Hij is verkrijgbaar in een very limited edition. "We hebben slechts 2250 flessen Cara Cara Cello gemaakt die verkrijgbaar zijn bij de betere slijter, wijnspeciaalzaak en online. Dat maakt onze Cara Cara Cello niet alleen uniek maar ook nog eens exclusief. Dus zorg dat je er op tijd bij bent. Proef ‘m nu.

CELLOBRATE LIFE!

LAAT JE OOK VERRASSEN DOOR ONZE ANDERE CELLO'S...

bottom of page