top of page
Pinocello_campagnebeeld_02.jpg

PINOCELLO

KOREMAN

X-tremely limited winter edition:
Koreman’s Pinocello, met een vleugje groenspar!

Screen Shot 2022-12-01 at 19.56.21.png

PINOCELLO

X-TREMELY LIMITED WINTER EDITION

Wist je dat takken van kerstbomen niet alleen wonderschoon zijn, maar óók unieke tonen van citrus bevatten? Daarom nu als X-tremely limited winter edition: Koreman’s Pinocello, met uniek groenspar-extract!

WE'RE DREAMING OF A GREEN X-MAS

Wist je dat het 8 tot 12 jaar duurt voordat een gemiddelde kerstboom groot genoeg is om ‘m feestelijk aan te kleden? En dat het merendeel daarna gewoon wordt weggegooid? Bij Koreman’s vinden we het zonde dat deze bomen alleen ná al deze jaren ‘groeien en snoeien’ een paar weken nuttig gebruikt worden. Vooral omdat hun takken niet alleen wonderschoon zijn, maar óók unieke tonen van citrus bevatten… Niet voor niets gebruiken grote namen in de gastronomie (o.a. restaurant Noma, het beste restaurant ter wereld) extracten van deze takken in hun signature recepten! 

Daarom is Koreman’s bewust op zoek gegaan naar de beste gesnoeide 1-jarige takken van deze bomen… en we vonden ze dichter bij huis dan je wellicht denkt; in ons ‘eigen’ Brabants Landschap! Met die puur natuurlijke takken hebben we een gelimiteerde groene cello gecreëerd, die jouw feestdagen nóg heerlijker maakt: Koreman’s Pinocello! En met gelimiteerd bedoelen we ook écht gelimiteerd, want we maken slechts 1250 flessen, die exclusief verkrijgbaar zijn bij de betere slijters en delicatessenzaken én via onze webshop. Dus zorg dat je er op tijd bij bent…

KOREMAN'S WENST JE EEN HEERLIJKE GROENE KERST!

LV218180_edited_edited_edited_edited.jpg

LAAT JE OOK VERRASSEN DOOR ONZE ANDERE CELLO'S...

bottom of page