top of page
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px.png

 IWSC 2021

International Wine & Spirit Competition

Koreman’s heeft een gouden medaille en de overwinning in de wacht gesleept tijdens de 2021 International Wine and Spirit Competition (IWSC) met Koreman’s Limoncello. Koreman’s Limoncello is bekroond met 96 punten. Hiermee classificeert Koreman’s zich als een van de best geteste likeuren.  In totaal won de Citrus gebaseerde likeurenproducent drie medailles tijdens deze internationale competitie.

IWSC hoofdposts 2021.jpg

KOREMAN’s

De gebroeders Koreman delen de vurige passie voor het bourgondische leven. Zij begonnen het bereiden van hun ambachtelijke Limoncello in hun ouderlijk huis. Nog steeds is alle steun van hun ouders aanwezig, een echt familiebedrijf! Een uit de hand gelopen hobby, uitgegroeid tot een serieus bedrijf. Selectief op welke plekken Koreman’s verkocht wordt; “alleen ondernemers met passie voor bijzondere en kwalitatieve producten verkopen Koreman’s”. Samen elke bourgondische gelegenheid vieren met kwalitatieve en smaakvolle likeuren; daar staat Koreman’s voor!

LIMONCELLO

Limoncello is momenteel populairder dan ooit. Niet alleen als digestief, maar juist ook als aperitief of als onderdeel van een cocktail of een spritz. De consument zoekt steeds vaker naar kwaliteit en ambachtelijkheid. Koreman’s Limoncello is authentiek en handgemaakt met alleen biologische citroenen. Niet geheel onbelangrijk; Koreman’s Limoncello is zonder kunstmatige toevoegingen. Een frisse combinatie van liefde en citroen, fluweelzacht op de tong en de perfecte zoetzuur balans.

 

Koreman’s limoncello staat vast in het assortiment. Daarnaast produceert Koreman’s likeuren gebasseerd op citrus, cello's van premium kwaliteit. 

G1REW6-06.jpg

‘With an enticing richness evoking curded lemons and sherbet boiled sweets, this has initial promise that leads to fantastic mouth textures, pleasing alcohol heat and a lengthy, lingering, lemony aftertaste. Delicious and moreish, textured and balanced. Outstanding example. ’

- The International Wine & Spirit Competition - 

YUZUCELLO

Na het succes van de Limoncello introduceert Koreman’s haar eerste Limited Edition: de Yuzucello. Deze unieke citrusvrucht bevat kenmerken van de mandarijn, sinaasappel en de citroen. Tegenwoordig groeit de yuzu voornamelijk op het kleinste Japanse eiland Shikoku en het oogstseizoen loopt van november tot januari. Dit maakt deze citrusvrucht erg zeldzaam en duur. De yuzuvrucht is erg bekend in de gastronomie. De Yuzucello wordt gemaakt volgens het authentieke Koreman’s recept, en is dus ook 100% natuurlijk. Vanaf december is er weer een limited oplage Koreman’s Yuzucello beschikbaar.

SANGUINCELLO

Met trots lanceerde Koreman’s in mei 2021 haar prijswinnende limited edition de Sanguincello. Gemaakt van de biologische Spaanse bloedsinaasappel: de Sanguinello. De perfecte drank voor de ontluikende lente. De frisse smaak van het sappige dieprode vruchtvlees en de intense kleur van de oranje schil maken de Sanguincello uniek. Koreman's Sanguincello is net zo vol en romig als de prijswinnende Limoncello van Koreman's, maar met een zoetzure smaak en tonen van kers en framboos. 100% Natuurlijk geproduceerd volgens het authentieke Koreman’s recept. Een nieuwe oplage Sanguincello is begin 2022 weer verkrijgbaar. 

KOREMAN’s x IWSC

Na het succes van de zilveren medaille in 2020 voor Koreman’s Limoncello, wist Koreman’s wederom in de prijzen te vallen tijdens de International Wine & Spirit Competition 2021. The International Wine & Spirit Competition, een internationale competitie op het gebied van wijnen en gedistilleerde dranken, heeft als doel om excellentie te belonen. Een jury van experts selecteert de beste producten door middel van een blindproeverij en een technische keuring. Ook dit jaar werden er weer dranken van over de hele wereld ingezonden. Per categorie worden een bronzen, zilveren en gouden medaille uitgereikt. Koreman´s Limoncello  is bekroond met twee Bronzen en een Gouden medaille! 

GEBROEDERS FRANK EN THOM KOREMAN:

“Het is een ongelofelijk mooie beloning dat al het harde werk ook een jury van experts heeft kunnen overtuigen van onze Limoncello. Na vorig jaar de zilveren medaille te hebben gewonnen, wilden we niets anders dan dit jaar goud winnen. Supertrots dat dit dan ook is gelukt!”

bottom of page