top of page
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px.png

 IWSC 2020

International Wine & Spirit Competition

Afgelopen vrijdag sleepte het Bredase merk een zilveren medaille in de wacht, tijdens de International Wine & Spirit Competition 2020. Koreman’s Limoncello kreeg 91 punten. Hiermee behoort Koreman’s Limoncello bij de beste likeuren die getest zijn tijdens deze editie!

2.png

LIMONCELLO

Limoncello is meer dan alleen een digestief, een drankje na het diner. Tegenwoordig wordt kwalitatieve Limoncello ook gedronken als aperitief of als onderdeel van een cocktail. Met name de ambachtelijke en high-end Limoncello’s worden steeds populairder bij de consument. De consument is steeds meer bezig met zijn gezondheid, waardoor er bewuster wordt gedronken. De keuze valt daarmee vaker op kwalitatieve producten zonder kunstmatige toevoegingen.

KOREMAN’s LIMONCELLO x IWSC

The International Wine & Spirit Competition, een internationale competitie op het gebied van wijnen en gedistilleerde dranken, heeft als doel om excellentie te belonen. Een jury van experts selecteert de beste producten door middel van een blindproeverij en een technische keuring. Ook dit jaar werden er weer dranken van over de hele wereld ingezonden. Per categorie worden een bronzen, zilveren en gouden medaille uitgereikt. Koreman´s Limoncello ging er vandoor met een zilveren medaille.

G1REW6-06.jpg

"A lovely composition of sweet, bold lemon and limes rolled into a mouthful of intense, tangy fruitiness. Lemon oil coats the tongue while the acidity gives it the freshness on the length."

- The International Wine & Spirit Competition -

GEBROEDERS FRANK EN THOM KOREMAN:

 ‘Wij zijn ontzettend trots dat we dit samen bereikt hebben en zijn onwijs blij met alle steun van familie en vrienden die krijgen. Wij hebben heel veel zin om nog meer mensen kennis te laten maken met onze prachtige Limoncello.’

KOREMAN’s LIQUEURS AND WINES

Koreman’s is een Nederlands Familiebedrijf dat eind 2018 Werd opgericht door Frank en Thom Koreman. Koreman’s Limoncello is een kwalitatieve, smaakvolle, handgemaakte limoncello die in Breda wordt geproduceerd. Een bourgondische passie gebotteld in een flesje. Naast de Limoncello is er sinds kort een tweede likeur gepresenteerd: Koreman’s Koffielikeur. In de toekomst willen de broers een lijn van kwalitatieve likeuren aanbieden. Ze willen alleen producten op de markt brengen van de hoogste kwaliteit, zonder concessies of kunstmatige toevoegingen. Zowel de productie, distributie als de marketing gebeuren in eigen beheer. Er wordt vooral gericht op ondernemers die een passie hebben voor mooie kwalitatieve en authentieke producten. Dat is al goed gelukt, want er zijn al veel enthousiaste ondernemers aangesloten.

Om verder te kunnen groeien zijn de broers een crowdfunding campagne gestart. Iedereen mag voor een (kleine) bijdrage meedoen en wordt zo lid van de ‘Koreman’s Famiglia.’

bottom of page