top of page
  • merel52

Koreman's deed mee met de Singelloop!

Alcohol zit in het verdomhoekje en daar zijn we als Koreman's bewust van. Dat wij in de alcoholindustrie zitten, betekent niet dat we onze gezondheid belangrijk vinden. Een gezonde levensstijl is belangrijk en daarom hebben wij als bedrijf meegedaan met de Singelloop! Er gingen weken aan trainingen vooraf om iedereen klaar te stomen voor de 10km. De voorbereidingen waren al leuk...

De Singelloop Ervaring

De Singelloop is een jaarlijkse hardloopwedstrijd die plaatsvindt in het hart van onze prachtige stad Breda. Het evenement trekt duizenden deelnemers en toeschouwers. Het parcours gaat door de hele stad van Breda en tijdens de route waren er meerdere podia te vinden om van het rennen een echt feestje te maken!


Tiende Plaats

Op de dag van de Singelloop was de spanning te voelen. Koreman's had zichzelf uitgedaagd om op het podium te eindigen, ondanks de concurrentie van 142 andere bedrijven. Het harde werk en de toewijding van de Koreman's-medewerkers wierpen hun vruchten af, en het bedrijf eindigde op een indrukwekkende tiende plaats. Hebben we toch even bewezen dat de combinatie van alcohol en fitheid, prima kan!


We hebben als team enorm genoten en volgend jaar zie je ons weer!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page