top of page

Koreman’s x Breda Diner

31 maart was het zover - het Breda Diner. Een avond waar bedrijven uit Breda bij elkaar kwamen om samen geld op te halen voor de Make-A-Wish foundation. Dit moest natuurlijk wel op een typisch Bredase manier: heerlijk eten gepaard met lekkere drankjes. En als digestief kon onze Bredase limoncello niet ontbreken.

Bij aankomst stonden er op alle 35 tafels flessen Koreman’s limoncello. Aan het begin van de avond werd de fles per tafel opgekocht om zo geld op te halen voor Make-A-Wish. Daarna werden de flessen weer opgehaald, zodat men deze aan het einde van de avond ijskoud kon drinken - zoals het hoort.

Tijdens de avond werden er verschillende gerechten geserveerd door de crew van Ingenhousz en daar bleef het niet bij… Zo werden we verrast door de Bierbengels, the Dutch Tenors en een zingende ijscoman. Één groot spektakel dus!


Dacht je even rustig naar het toilet te gaan? Dan had je het mooi mis! Bij het toilet werd je tegengehouden door WC-juffrouw Priscilla. Die liet gasten alleen tegen betaling het toilet bezoeken. Degene die het meeste overhad voor een wc-bezoekje, ging met een Magnum Koreman’s limoncello naar huis. De opbrengst van alle toiletbezoekjes ging ook naar Make-A-Wish.

Na alle indrukwekkende acts, kwam de limoncello weer op tafel. Toen kon het feest écht beginnen. De tafels werden aan de kant gezet zodat er ruimte werd gemaakt voor de optredens van niemand minder dan Emma Heesters en Jeroen van de Boom.


We zijn enorm trots dat we op deze manier iets mochten betekenen voor de Make-A-Wish foundation. Als je het ons vraagt, een geslaagde avond!39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page