top of page
  • merel52

CELLO SPRITZ OP BUMPERKLUIVEN

Pinksterweekend - een lang weekend gevuld met gezelligheid en mooi weer! Dat laatste is niet altijd vanzelfsprekend in Nederland ;), dus dit creëerde voor ons de perfecte sfeer om te genieten van een overheerlijke cello spritz… En dat kon op Bumperkluiven!

Proostende mensen met limoncello spritz

Het gehele weekend waren we te vinden op Bumperkluiven, een food festival in Breda. Samen met Barbier bezette we het gehele weekend de bar. Verschillende werknemers werden dit weekend omgetoverd tot échte Koreman’s barmannen/-vrouwen, om voor jou de lekkerste cocktails en spritz te bereiden. Naast de welbekende limoncello spritz, kon je ook onze andere cello’s als spritz drinken; yuzu-, sanguin- en cara caracello. Want zeg nou zelf, waarom zou je het alleen bij de limoncello spritz houden?

Hoe maak je een cello Spritz?

Regelmatig kregen wij de vraag hoe onze heerlijke spritz gemaakt wordt, het geheim zit ‘m in de combinatie. Mix een Koreman’s Cello naar keuze samen met de cava van Los Amigos, een smaakvolle cava gemaakt door Best Bottles, om het daarna af te toppen met S. Pellegrino en ijs. En voilà: dé perfecte verkoeling voor de warme dagen. Benieuwd welke cocktails je nog meer kan maken met Koreman’s? Bekijk dan de "unyuzual", "sanguincello margarita" of de "cara caracello mimosa".

Een blije vrouw die geniet van een drankje

Voor ons was het een primeur, nog nooit eerder stond Koreman’s op een food festival. Na dit weekend kunnen wij verzekeren, dat dit niet de laatste keer zal zijn! De combinatie van gezellige mensen, goede muziek en het heerlijke weer, waren de ingrediënten voor een zeer geslaagd weekend. Dit resulteerde in een enorm grote enthousiaste groep rondom onze bar, bestaande uit onze trouwste cello-fans, familie, vrienden en mensen die nog onbekend waren met Koreman’s. Eén ding kunnen we jou beloven, er zijn veel nieuwe cello-fans aangesloten.


Bumperkluiven was dus zeker een succes en als het aan ons ligt, volgend jaar weer! Benieuwd op welk event we de volgende keer staan? Volg ons dan op Instagram!
62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น

ได้รับ 0 เต็ม 5 ดาว
ยังไม่มีการให้คะแนน

ให้คะแนน
bottom of page