top of page
  • merel52

Act Now Event: Geld Ophalen voor Het Goede Doel

Bijgewerkt op: 20 jul. 2023

In een wereld waarin we vaak opgaan in onze eigen drukke levens, is het belangrijk om af en toe een stap terug te doen en te kijken naar manieren waarop we anderen kunnen helpen. Onlangs vond het Act Now Event plaats, een evenement georganiseerd door Rotary Bilthoven. Een inspirerende gelegenheid waarbij er zo'n 300 mensen bij elkaar kwamen met om geld op te halen voor het prachtige doel: Make-A-Wish. Koreman's was een van de sponsoren van dit evenement.


Een Schitterende Dag voor Zieke Kinderen

Make-A-Wish is een organisatie die zich met hart en ziel inzet voor zieke kinderen, met als doel hun grootste wens te vervullen en hen een dag vol vreugde en verwondering te bezorgen zodat ze eventjes kunnen vergeten dat ze ziek zijn. Het Act Now Event was georganiseerd om geld op te halen zodat ze dit ook kunnen blijven doen. Het was hartverwarmend om te zien hoe mensen samenkwamen en gul doneerden om de dromen van zieke kinderen gerealiseerd kunnen worden.

Koreman's: Een Stralende Sponsor

Wij waren een van de sponsoren tijdens het Act Now Event. We zorgden ervoor dat elke tafel voorzien was van een prachtige fles, klaar om te worden verkocht aan gasten die het goede doel wilden steunen. Er waren ballonnen bevestigd aan de flessen, dus als men de fles wou kopen, knipte ze het touwtje door. Het was mooi om te zien dat er veel ballonnen de lucht in gingen. Dat liet echt zien dat iedereen een waardevolle bijdrage wou leveren aan Make-A-Wish.


Bouwen aan een Stralende Toekomst

Het Act Now Event was een groot succes, waarbij maar liefst 60.000 euro werd opgehaald voor Make-A-Wish. Dit betekent dat tientallen zieke kinderen de mogelijkheid zullen krijgen om hun wensen in vervulling te zien gaan en een dag vol geluk en vreugde te beleven. We hebben als Koreman's en andere sponsoren laten zien dat we niet alleen geweldige producten en diensten leveren, maar ook een sterke toewijding hebben aan het welzijn van anderen en daar zijn we enorm trots op.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page