top of page

Recap Libelle Margriet Zomerweek

Dit jaar was Koreman’s te vinden op de Libelle Margriet Zomerweek. Zeven dagen lang en in totaal kwamen er 65.000 bezoekers op af. 65.000 mensen die we Koreman’s konden laten proeven. Dit vergt natuurlijk wel enige voorbereiding…

De helft van ons personeel stond op de beurs, terwijl het werk in de cello-fabriek in Breda gewoon doorging. Dit vereiste vooruit plannen. Naast de personeelsplanning moesten we ervoor zorgen dat we genoeg voorraad hadden op de beurs. De voorraad moest in dozen, dus dozen hiervoor moesten ook worden gevouwen. Kleine dingen waar je niet aan denkt als je ons op de beurs ziet.


Elke dag stonden we met een grote glimlach en maakten we de mensen graag bekend met Koreman’s. Onze trots werd nog groter na opmerkingen zoals: "Dit is het lievelingsdrankje van Tom Coronel, toch?", "Jullie doen toch ook workshops? Ik herken jullie van de advertentie.", "Jullie hebben hier al eerder gestaan, toch?" en "Sinds ik jullie heb geproefd, koop ik niets anders meer."


Het was leuk om alle gezichten achter het product te mogen leren kennen en samen met het team hebben we het tot een succes gemaakt!


Op naar de volgende beurs en nog meer mooie momenten met Koreman’s!


Cheers! 🍋🍊

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page