top of page

Limoncello Paaseieren

Tijdens Pasen kunnen paaseieren en een lekkere limoncello natuurlijk niet ontbreken. Hier hebben wij, Koreman’s samen met van Nagelkerke, een oplossing voor bedacht: *tromgeroffel* Limoncello paaseieren! Nu heb je het beste van beiden werelden en hoef je nooit meer te kiezen - al is én-én ook heel lekker.

We waren wel heel nieuwsgierig hoe onze heerlijke limoncello paaseieren worden gemaakt. Daarom gingen we langs van Nagelkerke om een kijkje te nemen. Ze lieten ons stap-voor-stap zien hoe de limoncello paaseieren worden gemaakt en dit is uiteraard ook gefilmd. Zodat jij precies kan zien welke processen er voorafgaan, voordat jij er van kan genieten. De video is te bekijken door hier te klikken. We waren omringd met heerlijke chocolade, dus je kan je wel voorstellen dat de verleiding groot was… Maar we hebben ons weten in te houden, anders bleef er niks meer over! Bakkerij Nagelkerke is een familiebedrijf in Oudenbosch, Brabant dat bekend staat om haar ambachtelijke brood, gebak en taarten. Het bedrijf is opgericht in 1953 en heeft inmiddels een uitgebreid assortiment van producten, waaronder ambachtelijk desembrood, luxe taarten en gebakjes. Bakkerij Nagelkerke werkt alleen met de beste ingrediënten en bakt haar brood en gebak op traditionele wijze! Daarnaast biedt de bakkerij ook seizoensgebonden producten aan, zoals kerststollen en paasbroden. Als u op zoek bent naar een ambachtelijke bakker met kwaliteitsproducten, dan is Bakkerij Nagelkerke zeker een bezoek waard. De kwaliteit en ambachtelijkheid die Nagelkerke nastreeft, matcht enorm goed met die van Koreman’s. Met de beste ingrediënten maken zowel Koreman’s als Nagelkerke de beste producten.

Cellobrate Easter met familie en/of vrienden én met onze Koreman’s chocolade eieren. Nu dat je het verhaal weet achter de limoncello paaseitjes en de maker hiervan, zullen ze in het vervolg nog lekkerder smaken!


In onze Youtube Video kun je het gehele proces nog eens nakijken!

18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page