top of page
G1R6-01.jpg

LIMONCELLO
KOPEN

Limoncello is de welbekende citroen drank uit Italië met een heerlijke bittere afdronk. Limoncello is er in veel verschillende uitvoeringen en van verschillende merken. Wij hebben in onze limoncello ambacht samengebracht en dat is terug te proeven in onze heerlijke limoncello dranken. We hebben verschillende limoncello pakketten met onze meest uiteenlopende smaken. Creëer je eigen limoncello proeverij met ons Koreman’s Limoncello proefpakket. Ontdek welke limoncello drank jouw zintuigen het meest laat prikkelen en bestel de limoncello drank gemakkelijk online via onze website!

zelf_verkopen_resized-09.jpg
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

LIMONCELLO BESTELLEN

Bestel uw limoncello gemakkelijk via onze website. We zorgen ervoor dat uw limoncello heelhuids bij u aankomt. Mocht er iets mis gaan met de bestelling zorgen wij er altijd voor dat het goed komt zodat u kan genieten van onze heerlijke limoncello. Vanaf €35 euro verzenden we uw limoncello flessen gratis. Om ultiem te genieten van uw limoncello raden we aan om de fles eerst 6 uur in de koelkast te leggen of een uur in de vriezer. Daarna is de limoncello klaar om heerlijk te worden gedronken. Wij zijn er fan van en hopelijk jij ook! Bestel de heerlijke limoncello vandaag nog en start met genieten!

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

LIMONCELLO PAKKET

Met een limoncello pakket of limoncello proefpakket kan u gemakkelijk de verschillende smaken limoncello proeven. We hebben een combinatie van onze welbekenden Koreman’s Limoncello, Koreman’s Sanguincello en Koreman’s Yuzucello. Alle drie een unieke smaak en een heerlijke afdronk. Nieuwsgierig naar de limoncello pakketten? Of wil u de limoncello smaken proeven? Bestel uw limoncello gemakkelijk online via onze webshop.

Koremans mini bundel.jpg
G1R2-02.jpg
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

LIMONCELLO CADEAU

Limoncello is heerlijk om zelf op te drinken, maar ook een erg leuk cadeau om te geven. Met een limoncello cadeaupakket zit u altijd goed. We hebben onze verschillende smaken gecombineerd in mini’s zodat u op een leuke manier limoncello cadeau kan doen. Daarnaast kan u er ook altijd voor kiezen om een fles limoncello cadeau te geven of een ander limoncello pakket. Daarbij hebben we ook nog de mogelijkheid om de fles limoncello te personaliseren. Bekijk de personaliseer mogelijkheden gemakkelijk op onze webshop. Limoncello kopen? Dat doet u natuurlijk bij Koreman’s!

DE BESTE LIMONCELLO TER WERELD 

bestelimoncello-14.jpg

KOREMAN's
ALS
GESCHENK

bottom of page