top of page
debestelimoncello_header-10.jpg

DE BESTE
LIMONCELLO

De beste limoncello bestel je natuurlijk bij Koreman’s! Koreman’s maakt de beste limoncello volledig ambachtelijk. De limoncello wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De citroenen die worden gebruikt voor de beste limoncello zijn helemaal biologisch en worden net zoals vanouds geplukt, gewassen en geschild met de hand. We creëren daardoor pure en echte limoncello die staat voor kwaliteit en uitmuntende smaak. Wij zijn trots op onze limoncello en vinden het dan ook de beste limoncello in Nederland én de beste limoncello ter wereld. Onze klanten zijn ook allemaal net zo enthousiast! Bestel jouw limoncello vandaag nog online via onze website.

resized_image-13.jpg
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

LEKKERSTE LIMONCELLO BESTELLEN

Onze beste limoncello bestel je gemakkelijk via onze website. We zorgen ervoor dat de limoncello heelhuids bij jou aankomt. Is er toch iets mis gegaan? Dan zorgen we er natuurlijk voor dat er zo snel mogelijk een nieuwe fles beste limoncello jouw kant op komt. Wist je dat we boven de 35 euro gratis de lekkerste limoncello verzenden? Kies daarom de lekkerste limoncello uit en bestel ze gemakkelijk. Om optimaal te genieten van de pure en echte limoncello raden we ze aan na binnenkomst een uur in de vriezer te leggen of 6 uur in de koelkast. Geniet van de lekkerste limoncello en bestel vandaag nog.

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

BESTE LIMONCELLO VAN DE WERELD!

We zeggen niet zo maar dat we de beste limoncello hebben. In 2021 zijn we bekroond met de gouden medaille voor de International Wine and Spirit Comptetion (IWSC) met onze limoncello. We wonnen in totaal wel drie medailles voor onze Citrus gebaseerde likeuren, iets waar we maar al te trots op zijn. Onze limoncello is uitgegroeid van iets kleins met passie naar een prachtige limoncello die we nu delen met de wereld. Geniet van de beste limoncello en bestel jouw limoncello vandaag nog.

bottom of page