top of page
sanguincello-16.jpg

ARANCELLO

Arancello is een limoncello, maar dan gemaakt van de sinaasappel. De smaak is heerlijk zoet maar met de bekende bitter van de limoncello. De kleur van de drank heeft een oranje gloed van de sinaasappel. Arancello is erg smaakvol en wordt ook veel gebruikt in verschillende cocktails en andere zomerse drankjes en wordt ook wel eens bloed Arancello genoemd. De Arancello rosso wordt vaak puur gedronken met of zonder ijs en door de Italianen ook wel eens met een scheutje prosecco. De sinaasappel limoncello is een ware smaaksensatie en onmisbaar in de koelkast of de vriezer. Bestel jouw Arancello rosso vandaag nog via onze website.

resized_image-11.jpg
KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

ARANCELLO KOPEN

Benieuwd naar de heerlijke smaak van Arancello rosso? Wacht dan niet langer en bestel jouw Arancello vandaag nog. Arancello is een heerlijke zomerse sinaasappel limoncello en is iets waarmee je ook gasten goed kan verrassen. Wist je dat wij een bestelling boven de 35 euro gratis verzenden? Dat is extra veel voordeel! Bestel al jouw sinaasappel limoncello’s gemakkelijk via onze website. We zorgen er altijd voor dat jouw limoncello, sinaasappel limoncello of ook wel Arancello heelhuids aankomt en mocht dit niet het geval zijn lossen we dat natuurlijk altijd op. Arancello komt in een prachtige fles die ook heel leuk is om cadeau te geven aan vrienden, familie en geliefden.

KOR20210133-Achtergrond-K-wit-1600px_edited_edited.png

MEER LIMONCELLO!

Naast onze heerlijke sinaasappel limoncello hebben we ook onze welbekende Koreman’s Limoncello. Een heerlijke limoncello gemaakt  van biologische citroenen die met de hand worden geplukt, gewassen en geschild. De ambachtelijkheid proef je terug net zoals bij onze Arancello. Benieuwd naar al onze smaken? Bekijk ze allemaal op onze webshop en bestel vandaag nog. We hebben zelfs de mogelijkheid om uw sinaasappel limoncello fles te personaliseren. Een super origineel en leuk cadeau! Bekijk de mogelijkheid op onze website.

bottom of page