top of page
Untitled design (3).png

KOREMAN
WORKSHOP

Neem deel aan een workshop limoncello maken bij Koreman's. 
In een uitgebreid programma van 2,5 uur laten we zien hoe limoncello wordt gemaakt. Je komt bij ons op de productielocatie, waar we je rondleiden en het verhaal achter Koreman's vertellen. Natuurlijk proeven we ook al onze cello's en gaan we aan de slag met het maken van limoncello door zelf wat citroenen te schillen. Aan het einde van de middag ga je naar huis met een flesje Limoncello met je eigen naam erop. Natuurlijk wordt je deze middag uitgebreid gefêteerd met hapjes en drankjes.

Credits:

Eatertainment logo.png
Anchor 1

Welkom bij Koreman's: dé plek voor een inspirerende workshop limoncello maken! Ben jij op zoek naar een  workshop waar je kunt leren hoe je zelf  's werelds beste limoncello maakt, gecombineerd met een proeverij van onze heerlijke cello’s? Dan ben je bij Koreman's aan het juiste adres!

Onze limoncello workshop is perfect voor liefhebbers van dit verfrissende drankje. Onder professionele begeleiding van onze ervaren limoncello-makers leer je stap voor stap hoe je ’s werelds beste limoncello kunt bereiden. We gebruiken alleen de beste ingrediënten zoals biologische citroenen, pure alcohol en suikerwater van hoge kwaliteit, zodat je kunt rekenen op een smaakvol resultaat.

Naast het maken van je eigen limoncello, bieden we ook een proeverij aan. Je kunt onze verschillende soorten cello’s proeven en je smaakpapillen verwennen met de unieke smaken. Het is een gezellige activiteit om samen met vrienden, familie of collega's te doen en een geweldige manier om je kennis over limoncello te vergroten. Natuurlijk word je deze middag ook uitgebreid gefêteerd met hapjes en drankjes. Aan het einde van de workshop ontvang je ook een gepersonaliseerde limoncello fles van Koreman’s!

Kies voor Koreman's en maak van jouw limoncello workshop een onvergetelijke ervaring. Mis deze kans niet en schaf vandaag nog een voucher aan en ontdek de geheimen van ’s werelds beste limoncello!

Na het bestellen van de voucher kun je jezelf en de andere deelnemende aanmelden. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail, waarna later de vouchers in je brievenbus te vinden zullen zijn!

bottom of page