top of page
debestelimoncello_header-10.jpg

THE BEST
LIMONCELLO

The best limoncello is of course ordered at Koreman's! Koreman's makes the best limoncello completely artisanally. The limoncello is made from natural ingredients. The lemons used for the best limoncello are completely organic and are picked, washed and peeled by hand, just like in the old days. We therefore create pure and genuine limoncello that stands for quality and outstanding taste. We are proud of our limoncello and consider it the best limoncello in the Netherlands and the best limoncello in the world. Our customers are just as enthusiastic! Order your limoncello online today through our website.

LIMONCELLO TIRAMISU

Limoncello is ook een geweldige toevoeging aan tiramisu. Tiramisu is een Italiaans dessert dat traditioneel wordt gemaakt met koffie en ammaretto, maar limoncello voegt een heerlijke citroensmaak toe die perfect past bij de romige mascarpone en zachte cake. Binnen 20 minuten heb je dit heerlijke recept op tafel staan. Supermakkelijk en snel dus! Hier is een recept voor limoncello tiramisu.
 

Young Perfect - Limoncello-12.jpg

SABAYONIJS MET LIMONCELLO

Sabayonijs met limoncello is een heerlijk en luxueus dessert dat je gasten zeker zal imponeren. Dit luchtige en romige dessert wordt gemaakt van eierdooiers, suiker en limoncello. Het is de perfecte combinatie van zoet en zuur, en de limoncello geeft het gerecht een subtiele kick. De luchtige textuur van de sabayon zorgt ervoor dat het op je tong smelt en je een rijke en verrukkelijke smaakbeleving geeft. Dit dessert is perfect om te serveren bij een feestelijke gelegenheid, maar kan natuurlijk ook gewoon als traktatie voor jezelf dienen. Klik hier om het volledige recept te lezen.

KOR20210133-Achtergrond-K-verloop-grijs-1600px_edited_edited.png

LIMONCELLO SPRITZ

Een van de meest populaire manieren om limoncello te drinken is in een limoncello spritz. Dit is een verfrissende cocktail dat perfect is voor een warme zomeravond. Om een limoncello spritz te maken, meng je limoncello met prosecco en sodawater. Voeg wat ijs en een schijfje citroen toe en je hebt de perfecte cocktail om van te genieten tijdens een zwoele zomeravond. Binnen enkele minuten heb je de lekkerste zomerse cocktail op tafel gezet, waar jij vrienden en familie geheid mee gaat verrassen. Hier kun je het volledige recept vinden.
 

Picture2.jpg

PAPPARDELLE IN LIMONCELLO ROOMSAUS

De veelzijdigheid van limoncello wordt hier nogmaals bewezen, ook met dit hoofdgerecht zal je iedereen positief verrassen. Er gaat namelijk niets boven dit pastagerecht! De combinatie van het zoete, frisse van Koreman’s limoncello en het knapperige van de pancetta maakt dit gerecht een ware traktatie voor je smaakpapillen. Naast pappardelle kan je ook andere pastasoorten gebruiken, zoals tagliatelle, penne of een andere pasta naar jouw voorkeur. Hier vind je het volledige recept.

Untitled design (10).png
bottom of page